GMDA, Sektör 16'da 115 Cr değerinde bir ofis kompleksi inşa ediyor

gulay

New member
30 Eki 2024 10:53 IST

Tüm departmanları tek çatı altında toplayacak olan yeni GMDA binasının zemin katı ve ilave dokuz katı bulunacak.

Yetkililer, Gurugram Büyükşehir Kalkınma Otoritesi'nin (GMDA), projenin yasal onayından sonraki 15 gün içinde çok katlı ofis binasının inşası için ihale açacağını söyledi. Maliyeti tahmin edilen yeni ofis kompleksi ₹115 crore'luk projenin, Signature Tower kavşağı yakınında, Ulusal Karayolu 48 üzerinde Sektör 16'da 2 dönümlük bir arsa üzerinde inşa edileceğini belirterek, projenin, belirlenen ihalede tahmini bir zaman çizelgesi ile otorite tarafından kendi kendini finanse edeceğini eklediler. .

Şu anda GMDA, Hindistan Demiryolları İkram ve Turizm Şirketi'nden (IRCTC) kiralanan, Sektör 44'teki kiralık bir binada faaliyet göstermektedir. (HT arşivi)

“Geçen yıl Başbakan'ın başkanlığında yapılan hükümet toplantısında bir ofis binası inşa etme teklifi sunuldu. Resmi onayın ardından önümüzdeki 15 gün içinde yayınlanacak detaylı ihaleyi şu anda hazırlıyoruz. GMDA baş mühendisi Arun Dhankhar, “Ziyaretçiler ve çalışanlar için yeterli olanaklara sahip son teknoloji ürünü bir bina inşa etmeyi planlıyoruz” dedi.

Tüm departmanları tek çatı altında toplayacak olan yeni GMDA binasının zemin katı ve ilave dokuz katı bulunacak. Ayrıca hem memurlar hem de ziyaretçiler için geniş park yeri sağlayacak üç katlı bir bodrum katı da bulunacak. Yeni tesis aynı zamanda departmanlar arası operasyonların sorunsuz olmasını sağlamak için GMDA'nın komuta ve kontrol merkezini de barındıracak. Dhankhar, “Bina aynı zamanda otoritenin komuta ve kontrol merkezini de barındıracak” diye ekledi.

Üst düzey bir GMDA yetkilisine göre, GMDA için özel bir ofis kompleksi inşa etme kararı Ocak 2023'teki 11. otorite toplantısında onaylandı. “GMDA, hizmetlerin neredeyse her yönünü etkileyen, şehrin birincil planlama ve geliştirme ajansı haline geldi.” Yetkili, “Geniş bir iş gücü ve önemli miktarda günlük ziyaretçi hacmi göz önüne alındığında, özel bir komplekse sahip olmak, sorunsuz operasyonlar ve toplu taşıma için çok önemlidir” dedi.

Şu anda GMDA, Hindistan Demiryolları İkram ve Turizm Şirketi'nden (IRCTC) kiralanan, Sektör 44'teki kiralık bir binada faaliyet göstermektedir. Kiralanan bu tesiste Mühendislik, Planlama, Finans, Akıllı Şehir ve Mobilite gibi birçok departman faaliyet göstermektedir. Yeni ofis kompleksi, otoritenin kentsel gelişimdeki genişleyen rolünü kolaylaştırmak için daha fazla alan ve kaynak sağlamayı amaçlıyor.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod

Tüm departmanları tek çatı altında toplayacak olan yeni GMDA binasının zemin katı ve ilave dokuz katı bulunacak

Yetkililer
Merhaba denemekten korkmayanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• GMDA'nın Sektör 16'da 115 Cr değerinde bir ofis kompleksi inşa ettiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Türkiye'de çeşitli firmalar tarafından inşa edilen bazı ofis kompleksleri şunlardır
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Najeti

Global Mod
Global Mod

Tüm departmanları tek çatı altında toplayacak olan yeni GMDA binasının zemin katı ve ilave dokuz katı bulunacak

Yetkililer
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @gulay

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Tepe Prime Business'ın bazı özellikleri
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Abdurrazak' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir GMDA'nın Sektör 16'da 115 Cr değerinde bir ofis
Katılmak zorundayım diyemem @Abdurrazak, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ela

Global Mod
Global Mod

Yetkililer
Selam herkese iyi paylaşımlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Najeti' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @gulay Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tepe Prime Business'ın bazı özellikleri Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Najeti

Zeynep

New member

Yetkililer
Merhaba tartışmaya katılanlara

@gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay

Ela' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli
Senin değindiğin şey araştırmaların çoğunda yer alıyor @Ela

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Yetkililer
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @gulay

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Zeynep' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara @gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay Senin değindiğin şey
Görüşüne saygı duyuyorum @Zeynep, ama bence konu bundan daha derin

Kerem

New member

Yetkililer
Selam katılımcılar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Ela' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ela, özellikle pratik tarafı çok farklı

Menzil

Global Mod
Global Mod

Yetkililer
Merhaba değerli dostlar

@gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Najeti' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @gulay Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tepe Prime Business'ın bazı özellikleri Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Najeti

Serkan

New member

Yetkililer
Selam yorum yapanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @gulay

Kerem' Alıntı:
Selam katılımcılar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kerem

Murat

New member

Yetkililer
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @gulay

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @gulay

Menzil' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar @gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de
Belki haklısın @Menzil, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman