Araba hırsızı Gurugram'daki kısa karşılaşmanın ardından tutuklandı

gulay

New member
Yetkililer Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Gurugram polisinin kısa bir karşılaşmanın ardından yüksek teknolojiye sahip eyaletler arası araç hırsızlığı çetesinin bir üyesini tutukladığını söyledi.

Araba hırsızı Gurugram'daki kısa karşılaşmanın ardından tutuklandı

Sanığın Kaithal bölgesindeki Jaholi köyünün sakini Sonu olduğunun belirlendiği belirtildi.

Polise göre olay, Cuma akşamı geç saatlerde suç şube ekibinin Sektör 9 bölgesindeki araçları kontrol ettiği sırada meydana geldi.

Kontrol sırasında polis Creta arabasına durması için işaret verdi, ancak sürücü kontrol noktasından geçti. Üst düzey bir polis yetkilisi, polisin daha sonra aracı takip ettiğini ve araç sürücüsünün onlara ateş açtığını ve aracına çarparak bir polis memurunu yaraladığını söyledi.

Misilleme olarak polisin havaya iki el ateş ettiğini ve Sonu'yu yakaladığını söyledi.

“Polis sorgusu sırasında sanık, Hi-Tech araç hırsızlığı çetesinin üyesi olduğunu açıkladı. Çetesi Gurugram ve Delhi'deki araba hırsızlıklarına aktif olarak karışıyor. Memur, seyahat ettiği Creta'nın kendisi tarafından Safdarjung'dan çalındığını söyledi. Memur, “Geçen ay Delhi'deki yerleşim bölgesine götürüldüm ve elinde bulunan silahlar diğer suç ortağı tarafından getirildi” dedi.

ACP Varun Dahiya, “Sonu ayrıca diğer ortaklarıyla birlikte Delhi'de 10, Gurugram'da ise 14 araba hırsızlığı yaptığını itiraf etti” dedi.

Çete üyelerinin modern ekipmanlar kullanarak sadece arabanın merkezi kilitleme sistemini hacklemekle kalmayıp, aynı zamanda yazılımı değiştirerek arabayı çalıştırdığını da sözlerine ekledi. İletişim kurmak için cep telefonu yerine telsiz kullandılar.

Polis, Creta arabasını, yerli yapımı bir tabancayı ve iki fişeği, bir ECM'yi, bir anahtar yapma makinesini, bir programcıyı, bir cam kırma cihazını, araba anahtarlarını, donanım kilitlerini, bir sinyal bozucuyu, bir yonga setini ve bir anakartı ve diğerlerini ele geçirdi. söz konusu.

Sonu, Cumartesi günü şehir mahkemesine çıkarıldıktan sonra bir gün polis nezaretinde tutuldu. Yetkili, çetenin daha fazla üyesinin tutuklanması için çabaların sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Bu makale, metinde herhangi bir değişiklik yapılmadan otomatik bir haber ajansı akışından oluşturulmuştur.

Menzil

Global Mod
Global Mod
Yetkililer Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Gurugram polisinin kısa bir karşılaşmanın ardından yüksek teknolojiye sahip eyaletler arası araç hırsızlığı
Selam herkese iyi paylaşımlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Kerem

New member
Yetkililer Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Gurugram polisinin kısa bir karşılaşmanın ardından yüksek teknolojiye sahip eyaletler arası araç hırsızlığı
Selam herkese

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @gulay

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Menzil' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Burada bence büyük bir genelleme var @Menzil, her durum aynı değil

Zeynep

New member
Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Menzil' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Genel çerçevede haklısın @Menzil, detaylar değişebilir

Ela

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @gulay

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Kerem' Alıntı:
Selam herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @gulay Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada bence büyük bir genelleme var @Menzil, her durum aynı değil
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Kerem

Serkan

New member
Merhaba gençler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Kerem' Alıntı:
Selam herkese Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @gulay Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Burada bence büyük bir genelleme var @Menzil, her durum aynı değil
Kısa bir not bırakayım @Kerem, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Merhaba ustalar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ela' Alıntı:
Selam üretken insanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @gulay Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ela

Najeti

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Menzil' Alıntı:
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Menzil, belki daha sade anlatılabilirdi

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Merhaba merak edenlere

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @gulay, gerçekten emeğine sağlık

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Abdurrazak' Alıntı:
Merhaba ustalar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Burada biraz abartı sezdim
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Abdurrazak, özellikle ikinci kısım tartışmalı

Serkan' Alıntı:
Merhaba gençler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Kısa bir not
Tam olarak aynı fikirde değilim @Serkan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Najeti' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Najeti, özellikle pratik tarafı çok farklı