Bugün Gurugram hava durumu ve AQI: 13,02°C'de sıcak başlangıç, 22 Kasım 2024 hava durumu tahminlerine bakın

gulay

New member
Bugün, yani 22 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 22,76°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 13,02°C ve 26,96°C olduğunu gösteriyor. Bağıl nem %30 ve rüzgar hızı 30 km/saattir. Güneş sabah 6.50'de doğdu ve 17.26'da battı.

Yarın, yani 23 Kasım 2024 Cumartesi günü Gurugram'da minimum ve maksimum sıcaklığın sırasıyla 18,65°C ve 28,05°C olması bekleniyor. Nem yarın %19 olacak.

Bugünkü hava tahmini açık gökyüzü vaat ediyor. Lütfen gününüzü sıcaklığa ve tahmini hava koşullarına göre planlayın. Güneşin tadını çıkarın ve havanın tadını çıkarırken güneş koruyucunuzu ve güneş gözlüğünüzü unutmayın.

Bugün Gurugram'daki AQI 270,0 ve şu seviyeye düşüyor: kol Kategori. Çocuklar ve astım gibi solunum yolu hastalıkları olan kişiler kapalı mekanlarda kalmalı, diğerleri de açık hava aktivitelerini sınırlamalıdır. AQI'yi bilmek, günlük aktiviteleri planlarken genel refah hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

Gurugram'da önümüzdeki 7 gün için hava durumu ve AQI tahmini:

TarihsıcaklıkCennet
23 Kasım 202426.22°C Gökyüzü açık
24 Kasım 202426.87°C Gökyüzü açık
25 Kasım 202426.45°C Gökyüzü açık
26 Kasım 202425,98°C Gökyüzü açık
27 Kasım 202425.87°C Gökyüzü açık
28 Kasım 202425.23°C Gökyüzü açık
29 Kasım 202425.18°C Gökyüzü açık

22 Kasım 2024 tarihinde diğer şehirlerdeki hava durumu
Hava koşulları hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Bu yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir hikayedir ve Hindustan Times personeli tarafından düzenlenmemiştir.

22 Kasım 2024 Gurugram hava durumu güncellemesi

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Bugün, yani 22 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 22,76°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 13,02°C ve 26,96°C olduğunu gösteriyor
Merhaba araştırmacılar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Najeti

Global Mod
Global Mod
Bugün, yani 22 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 22,76°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 13,02°C ve 26,96°C olduğunu gösteriyor
Selam gündemi takip edenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Ayaz' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ayaz, bazı yerler eksik

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Merhaba araştırmacılar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Najeti' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ayaz, bazı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Najeti, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ela

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @gulay

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Abdurrazak' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Tam olarak aynı fikirde değilim @Najeti, çünkü ben
Haksız değilsin @Abdurrazak ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Serkan

New member
Herkese iyi akşamlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @gulay

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ayaz' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Arka planda düşün diye bıraktım bunu da
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ayaz, gerçekten başarılı anlatmışsın

Zeynep

New member
Merhaba değerli dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Serkan' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @gulay Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Ayaz, gerçekten başarılı
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Serkan, teşekkür ederim

Menzil

Global Mod
Global Mod
Selam herkese

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Zeynep' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Serkan
Katılmak zorundayım diyemem @Zeynep, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Murat

New member
Selam iyi insanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Najeti' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ayaz, bazı
Benim bakış açım biraz daha farklı @Najeti, ama temel doğru

Kerem

New member
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Murat' Alıntı:
Selam iyi insanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Benim bakış açım biraz
Bu bakış açını anlıyorum @Murat, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Zeynep' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bu açıklama
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Zeynep, daha somut örnek iyi giderdi

Menzil' Alıntı:
Selam herkese Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Katılmak zorundayım
Bu bakış açını anlıyorum @Menzil, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum