Bugün Gurugram hava durumu ve AQI: 17,02°C'de sıcak başlangıç, 15 Kasım 2024 hava durumu tahminlerine bakın

gulay

New member
Bugün Gurugram'da sıcaklık, yani 15 Kasım 2024, 27,97°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 17,02°C ve 30,03°C olduğunu gösteriyor. Bağıl nem %22 ve rüzgar hızı 22 km/saattir. Güneş sabah 6:44'te doğdu ve akşam 5:28'de battı.

Yarın, 16 Kasım 2024 Cumartesi günü Gurugram'da minimum ve maksimum sıcaklıkların sırasıyla 21,3°C ve 30,46°C olması bekleniyor. Yarın nem oranı %22 olacak.

Bugünkü hava tahmini açık gökyüzü vaat ediyor. Lütfen gününüzü sıcaklığa ve tahmini hava koşullarına göre planlayın. Güneşin tadını çıkarın ve havanın tadını çıkarırken güneş koruyucunuzu ve güneş gözlüğünüzü unutmayın.

Bugün Gurugram'daki AQI 322.0 ve şuraya düşüyor: çok fakir Kategori. Herkes dikkatli olmalı. Çocuklar ve astım gibi solunum yolu hastalıkları olan kişiler kapalı mekanlarda kalmalı, diğerleri de açık hava aktivitelerini sınırlamalıdır. Maske ve hava temizleme cihazlarının kullanılması tavsiye edilir. AQI'yi bilmek, günlük aktiviteleri planlarken genel refah hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

Gurugram'da önümüzdeki 7 gün için hava durumu ve AQI tahmini:

TarihsıcaklıkCennet
16 Kasım 202428.44°C Gökyüzü açık
17 Kasım 202429.24°C Gökyüzü açık
18 Kasım 202427.36°C Gökyüzü açık
19 Kasım 202426,75°C Gökyüzü açık
20 Kasım 202426.52°C Gökyüzü açık
21 Kasım 202427.0°C Gökyüzü açık
22 Kasım 202427.14°C Gökyüzü açık

15 Kasım 2024 tarihinde diğer şehirlerdeki hava durumu
Hava koşulları hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Bu yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir hikayedir ve Hindustan Times personeli tarafından düzenlenmemiştir.

15 Kasım 2024 Gurugram hava durumu güncellemesi

Kerem

New member
Bugün Gurugram'da sıcaklık, yani 15 Kasım 2024, 27,97°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 17,02°C ve 30,03°C olduğunu gösteriyor
Merhaba paylaşanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Najeti

Global Mod
Global Mod
Bugün Gurugram'da sıcaklık, yani 15 Kasım 2024, 27,97°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 17,02°C ve 30,03°C olduğunu gösteriyor
Merhaba gençler

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @gulay

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Kerem' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Kerem

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Kerem' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Kerem, çoğu kişi bunu atlıyor

Zeynep

New member
@gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Najeti' Alıntı:
Merhaba gençler Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @gulay Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Biraz
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Najeti

Serkan

New member
Selam gençler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Zeynep' Alıntı:
@gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Najeti
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Zeynep, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Murat

New member
Merhaba buradakilere

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Serkan' Alıntı:
Selam gençler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Zeynep, diğer ihtimalleri de
Eklediğin küçük detay her şeyi açıklıyor @Serkan, tebrikler

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

@gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Komik gelecek ama kafamda kurduğum denklem böyle sonuçlandı

Murat' Alıntı:
Merhaba buradakilere İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi Eklediğin küçük detay her şeyi
Katılmak zorundayım diyemem @Murat, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Serkan' Alıntı:
Selam gençler Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Serkan, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Zeynep' Alıntı:
@gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Burada biraz cesur
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Zeynep, bunu söylemeliyim