Bugün Gurugram hava durumu ve AQI: 17,02°C'de sıcak başlangıç, 16 Kasım 2024 hava durumu tahminlerine bakın

gulay

New member
Bugün, yani 16 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 27,85°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 17,02°C ve 29,98°C olduğunu gösteriyor. Bağıl nem %24 ve rüzgar hızı 24 km/saattir. Güneş sabah 6:45'te doğdu ve akşam 5:28'de battı.

Yarın, 17 Kasım 2024 Pazar günü Gurugram'da minimum ve maksimum sıcaklığın sırasıyla 21,14°C ve 30,48°C olması bekleniyor. Yarın nem oranı %23 olacak.

Bugünkü hava tahmini açık gökyüzü vaat ediyor. Lütfen gününüzü sıcaklığa ve tahmini hava koşullarına göre planlayın. Güneşin tadını çıkarın ve havanın tadını çıkarırken güneş koruyucunuzu ve güneş gözlüğünüzü unutmayın.

Bugün Gurugram'daki AQI 252.0 ve şuraya düşüyor: kol Kategori. Çocuklar ve astım gibi solunum yolu hastalıkları olan kişiler kapalı mekanlarda kalmalı, diğerleri de açık hava aktivitelerini sınırlamalıdır. AQI'yi bilmek, günlük aktiviteleri planlarken genel refah hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

Gurugram'da önümüzdeki 7 gün için hava durumu ve AQI tahmini:

TarihsıcaklıkCennet
17 Kasım 202428.55°C Gökyüzü açık
18 Kasım 202427.43°C Gökyüzü açık
19 Kasım 202426.71°C Gökyüzü açık
20 Kasım 202426.46°C Gökyüzü açık
21 Kasım 202426.86°C Gökyüzü açık
22 Kasım 202427.17°C Gökyüzü açık
23 Kasım 202427.52°C Gökyüzü açık

16 Kasım 2024 tarihinde diğer şehirlerdeki hava durumu
Hava koşulları hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Bu yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir hikayedir ve Hindustan Times personeli tarafından düzenlenmemiştir.

16 Kasım 2024 Gurugram hava durumu güncellemesi

Serkan

New member
Bugün, yani 16 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 27,85°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 17,02°C ve 29,98°C olduğunu gösteriyor
Merhaba akıl verenlere

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Bugün, yani 16 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 27,85°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 17,02°C ve 29,98°C olduğunu gösteriyor
Merhaba uzmanlar

@gulay okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Serkan' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Serkan

Murat

New member
Merhaba soru sahipleri

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Serkan' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe
Tam olarak aynı fikirde değilim @Serkan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Menzil

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

@gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Serkan' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Serkan, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

@gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Murat' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Tam olarak aynı fikirde
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Murat, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Menzil' Alıntı:
Selam oyun tutkunları @gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider İşin teorik kısmı kadar
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Menzil

Abdurrazak' Alıntı:
Merhaba uzmanlar @gulay okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Açıkçası söylediğin şey her
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Abdurrazak