Ebeveynler, okul personelini 3 yaşındaki çocuğa cinsel saldırıda bulunmakla suçladı

gulay

New member
06 Kasım 2024 12:32 IST

Olayla ilgilenmek üzere polis komiser yardımcısı (Sadar) Kapil Ahlawat liderliğindeki özel bir soruşturma ekibi görevlendirildi.

Polis Salı günü yaptığı açıklamada, Sektör 48'deki özel bir okulun kimliği belirsiz bir çalışanının, okul binasında üç yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandığını söyledi.

Okul yönetimine bilgi veren veliler, güvenlik kamera kayıtlarını okul yetkilileriyle kontrol etti ancak şüphelinin kimliğini tespit edemedi. (arşiv fotoğrafı)

Olay, geçen ay çocuğun ebeveynlerinin 25 Ekim'de durumu okul yönetimine bildirmesiyle ortaya çıktı. Okul bir iç soruşturma yürüttü ancak şüphelinin kimliği belirlenemedi. Olayı 28 Ekim'de polise bildirdiler.

DCP (Doğu Gurugramı) Mayank Gupta, ebeveynlerin ertesi gün yazılı bir şikayette bulunduğunu söyledi. Gupta, “29 Ekim'de Sadar polis karakolunda Çocukları Cinsel Suçlardan Koruma Yasası'nın 12. Maddesi uyarınca kimliği belirsiz bir şüpheliye karşı FIR kaydedildi” diye ekledi.

Gupta ayrıca Çocuk Esirgeme Komitesi'nin (CWC) daha fazla ayrıntı almak için çocukla çeşitli danışma oturumları düzenlediğini söyledi. Kızın yaşı nedeniyle olayla ilgili detaylı bilgi mevcut. Gupta, “Çocuk, kimlik tespiti sırasında iki potansiyel şüphelinin fotoğraflarına işaret etse de, görüşmelerimiz hiçbir kesin kanıt ortaya çıkarmadı” dedi.

Davayı yürütmek üzere ACP (Sadar) Kapil Ahlawat başkanlığındaki özel bir soruşturma ekibi görevlendirildi. Gupta, “Okulun tüm CCTV DVR'lerine el koyduk ve bir aylık görüntüleri analiz ediyoruz” dedi.

Bu arada, bir grup veli Salı günü okul önünde protesto gösterisi düzenleyerek yönetimi eylemsizlikle suçladı ve konuyu örtbas etmeye çalıştı. Polis tarafından sorgulanan iki şüphelinin derhal açığa alınması çağrısında bulundular.

Ebeveynler, okulun mağdurun ailesini polise başvurmaktan caydırdığını ve kolluk kuvvetlerine bildirimde bulunmayı 28 Ekim'e kadar ertelediğini iddia etti.

Buna cevaben, ismi açıklanmayan kıdemli bir okul yetkilisi, polis tarafından sorgulanan iki şüphelinin binaya girişinin yasaklandığını ancak açığa alınmadıklarını söyledi. Yetkili, “Daha fazla yorum yapamayız” diye ekledi.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör

Menzil

Global Mod
Global Mod

Olayla ilgilenmek üzere polis komiser yardımcısı (Sadar) Kapil Ahlawat liderliğindeki özel bir soruşturma ekibi görevlendirildi
Selam yeni başlayanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Murat

New member

Olayla ilgilenmek üzere polis komiser yardımcısı (Sadar) Kapil Ahlawat liderliğindeki özel bir soruşturma ekibi görevlendirildi
Selam aramıza yeni katılanlar

@gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Menzil' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi
Farklı düşündüğüm çok yer var @Menzil, o yüzden tamamen katılamıyorum

Kerem

New member

Selam uğrayanlara

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Murat' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar @gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Farklı düşündüğüm çok yer var @Menzil, o yüzden tamamen
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Murat

Ela

Global Mod
Global Mod

Merhaba merak edenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Murat' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar @gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki Farklı düşündüğüm çok yer var @Menzil, o yüzden tamamen
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Murat

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Merhaba gençler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Ela' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Murat
Bu yorumun beni ikna etmedi @Ela, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

Zeynep

New member

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @gulay

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Ayaz' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Bu yorumun beni ikna etmedi @Ela, bazı noktalar tamamen eksik kalmış
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Ayaz, takip etmek lazım

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod

Merhaba düşünenlere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @gulay

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Ayaz' Alıntı:
Merhaba gençler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Bu yorumun beni ikna etmedi @Ela
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ayaz

Ela' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Açıkçası
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ela

Zeynep' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @gulay Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Zeynep