Hry-Bakan, GGM'yi altyapı ve hijyen alanında ilk 10 arasında yer almaya zorluyor

gulay

New member
05 Kasım 2024 07:07 IST

Haryana Kabine Bakanı Rao Narbir Singh, Pazartesi günkü toplantıda yetkililere Gurugram'ı plastikten arındırılmış ve tecavüzden arındırılmış bir bölge haline getirmek için adımlar atmaları yönünde talimat verdi.

Haryana Endüstri ve Ticaret Bakanı Rao Narbir Singh, yetkililere Gurugram'ın altyapı ve temizlik açısından Hindistan'ın en iyi 10 şehri arasında yer almasını sağlamaları yönünde talimat verdi. Bakan Pazartesi günü Gurugram ve Manesar'da devam eden ve yaklaşmakta olan hükümet projelerinin kapsamlı bir incelemesini gerçekleştirdi.

Rao Narbir Singh, Pazartesi günkü toplantıda Haryana Shahari Vikas Pradhikaran (HSVP), Haryana Eyalet Sanayi ve Altyapı Geliştirme Şirketi (HSIIDC), Gurugram Belediye Şirketi (MCG) ve Manesar Belediye Şirketi (MCM) yetkilileriyle görüştü. (@RaoNarbir Facebook)

Toplantıya Haryana Shahari Vikas Pradhikaran (HSVP), Haryana Devlet Sanayi ve Altyapı Geliştirme Kurumu (HSIIDC), Gurugram Belediye Şirketi (MCG) ve Manesar Belediye Kurumu'nun (MCM) üst düzey yetkilileri katıldı.

Singh, yetkililere Gurugram'ın plastikten ve tecavüzden arındırılmış bir şehir olması için önlem almaları konusunda özellikle talimat verdi. Bu amaçla çevre düzenleyicilerinin polietilen kullanan satıcılara ve plastik torba üreten üretim tesislerine baskı yapması gerektiğini söyledi.

“Yetkililer kaliteli inşaat işi sağlamalı ve hükümet arazilerine tecavüzleri ortadan kaldırmak için kararlı bir şekilde hareket etmelidir. Ayrıca Gurugram'ı plastikten arındırmaya kararlıyız ve polietilen ürünleri kullanan veya satan bu ihlallere karşı sıkı önlemler alacağız” dedi.

Ayrıca bakan, yetkililere toplu konutlardaki kanalizasyon arıtma tesislerinin (STP'ler) performansını gözden geçirme talimatı verdi. Arıtılmamış STP suyunun açık alanlara boşaltıldığı bildirildi. Singh, sorumlulara karşı sıkı eylem emri verdi ve MCG yetkililerine, çevresel düzenlemelere uygunluğu sağlamak amacıyla tüm STP'leri değerlendirmeleri talimatını verdi. Singh, “Yetkililerin işlenmemiş atıkların imhasıyla ilgili ihlalleri tespit etmesi ve ilgili yasalara göre harekete geçmesi gerekiyor” dedi.

Başta Rampura Chowk olmak üzere otoyollardaki trafik sıkışıklığından bahsederek yetkililere otoyolun her iki tarafına da erişim yolları inşa etmeleri talimatını verdi.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör

Serkan

New member

Haryana Kabine Bakanı Rao Narbir Singh, Pazartesi günkü toplantıda yetkililere Gurugram'ı plastikten arındırılmış ve tecavüzden
Merhaba sohbete dahil olanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @gulay, gerçekten emeğine sağlık

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod

Haryana Kabine Bakanı Rao Narbir Singh, Pazartesi günkü toplantıda yetkililere Gurugram'ı plastikten arındırılmış ve tecavüzden
Merhaba paylaşanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @gulay

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Serkan' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @gulay, gerçekten emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Serkan, takip etmek lazım

Menzil

Global Mod
Global Mod

Selam gençler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Abdurrazak' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @gulay Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Abdurrazak, bazı yerler eksik

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Merhaba soru sahipleri

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Serkan' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @gulay, gerçekten emeğine sağlık Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Serkan, çünkü senin örneğin tek örnek değil

Kerem

New member

Merhaba gençler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @gulay, gerçekten emeğine sağlık

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Serkan' Alıntı:
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Serkan

Ela

Global Mod
Global Mod

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @gulay

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Menzil' Alıntı:
Selam gençler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Abdurrazak, bazı yerler eksik
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Menzil, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Najeti

Global Mod
Global Mod

Selam iyi insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Abdurrazak' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @gulay Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende
Evet kısmen haklısın @Abdurrazak, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Zeynep

New member

Selam fikir çatıştıranlara

@gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Abdurrazak' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Abdurrazak

Murat

New member

Merhaba teknoloji severler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Abdurrazak' Alıntı:
Belki haklısın @Abdurrazak, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman