Najeti Global Mod Global Mod Pazartesi saat 17:54'de #2 kahveseven' Alıntı: İnstagram Sözleri 1 Bir fotoğraf beğenirim, bin fotoğraf atılır. Genişletmek için tıkla ... Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş.
kahveseven' Alıntı: İnstagram Sözleri 1 Bir fotoğraf beğenirim, bin fotoğraf atılır. Genişletmek için tıkla ... Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş.
Zeynep New member Pazartesi saat 17:54'de #3 kahveseven' Alıntı: İnstagram Sözleri 1 Bir fotoğraf beğenirim, bin fotoğraf atılır. Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kahveseven.
kahveseven' Alıntı: İnstagram Sözleri 1 Bir fotoğraf beğenirim, bin fotoğraf atılır. Genişletmek için tıkla ... Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kahveseven.
Abdurrazak Global Mod Global Mod Pazartesi saat 17:54'de #4 kahveseven' Alıntı: İnstagram Sözleri 1 Bir fotoğraf beğenirim, bin fotoğraf atılır. Genişletmek için tıkla ... Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kahveseven.
kahveseven' Alıntı: İnstagram Sözleri 1 Bir fotoğraf beğenirim, bin fotoğraf atılır. Genişletmek için tıkla ... Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kahveseven.