Kadın BMW bisikletinde Gurugram yakınındaki kazada öldürüldü

gulay

New member
28 yaşındaki bir kadın, Pazar sabahı Gururam yakınlarındaki Leopard Trail yolunda bir saç tokası virajında yaklaşmakta olan bir araba ile çarpıştığı BMW motosikletinden sonra öldürüldü.

Üreticiye göre, bisiklet modeli yaklaşık 164 kg ve 181 kg ağırlığındadır. (HT fotoğrafı)

Mahender Singh Mahender Singh (Badshahpur polis karakolu), kurbanın Shomita Singh olarak tanımlandığını ve sürüş grubunun hedefine yaklaştığında kazanın sabah 9 ile 09.30 arasında gerçekleştiğini de sözlerine ekledi. “Singh yukarı çıkarken Hyundai Verna arabası yokuş aşağı sürdü. Eğride ona düştü ve kapı ön tamponlarına ve sürücülerine zarar verdi. Her iki araca da el konuldu.” Dedi.

Ayakkabı, olay yerinden kaçan kazaya karışan sürücünün tanımlandığını ve “yakında tutuklandığını” söyledi. Polis ayrıca Motosiklet Eğitim Akademisi'nin olası ihmalini inceliyor.

Sho, “Kadın, Noida merkezli bir kadın motosiklet eğitim akademisi tarafından düzenlenen bir eğitim gezisine katıldı. Akademinin rolünü soruşturmanın bir parçası olarak inceliyoruz.” Dedi.

Gruptaki geriye doğru takip eden diğer sürücüler, sitede birçoğunun toplandığını ve Singh'in bir kazaya çarptığını fark ettiğini fark etti. Eğitmeni onu özel bir hastaneye götürmek için bir ambulans düzenledi. Ancak, uzak konum – kaza alanından neredeyse 20 km – önemli gecikmeler anlamına geliyordu. Singh hastaneye ulaştığında, durumu kötüleşti ve Sektör 10'daki sivil hastaneye transfer edildi ve varışta öldüğü ilan edildi.

Ayakkabı şunları ekledi: “Bir kask ve bisiklet ekipmanı giydikten sonra bile, Singh ölümüne neden olan bir iç kanamaya yol açan bir beyin hasarı aldı.”

Araştırmacılara göre Singh, Lucknow'daki Veer Nagar'da ikamet ediyordu ve Noida'daki Capgemini ile meşguldü. Polis, 12 ila 14 diğer kadın ve bir erkek eğitmenle birlikte bir motosiklet eğitim gezisine katıldığını söyledi. Yolculuk, saat 5 civarında gruptan Noida, 135, Noida'da bulunan “Lets Ryde” adlı bir motosiklet eğitim akademisi tarafından başlatıldığını da sözlerine ekledi.

Ailen yolculuğun farkında değildi. Kardeşi -la -Law Amit Mishra, ailenin Pazar günü saat 10.20'de bir çağrı aldığını ve kaza hakkında onları bilgilendirdiğini söyledi. “Öldüğünü ve vücudunun da vücut salonuna gönderildiğini bilmek için saat 19: 00'da sivil hastaneye ulaşmayı başardık.” Dedi. Mishra, eğitim akademisinin ihmalini ihmal ettiğini iddia etti, çünkü ona “onun için çok zor” olduğunu iddia ettiği bir bisiklet vermişti. Tabii ki, üreticiye göre, bisiklet modeli yaklaşık 164 kg ve 181 kg ağırlığındadır.

Badshahpur polis karakoluna Singh'in babası Mahendra Pal Singh tarafından BNS Bölüm 106 (ihmalin neden olduğu ölüm) ve 281'e (acele veya kamuya açık bir şekilde sürüş) göre bir şikayete dayanarak bir FIR gönderildi. Şikayet ayrıca Motosiklet Akademisi ve sahibini çağırıyor ve iddia edilen ihmali için yasal adımlar arıyor.

Eğitim Akademisi yetkilisi, Singh'in motosikletle tek başına koltuklarla sürdüğünü ve gruptaki diğerleriyle kesinlikle Gururam'a ulaştığını söyledi. “Değerli bir hayatın kaybolduğu yerde böyle bir kazanın gerçekleştiği üzücü oldu. Ancak, bunun için suçlanamayız. Bir ay önce akademiye katılmış ve motosikletler için eğitilmişti. Araştırma soruşturmaları ile uğraşırlarsa polisle tam olarak çalışacağız.” Dedi.

Mishra, Singh'in 40 gün önce ailesini bilgilendirmeden eğitim akademisine katıldığını söyledi. “Cumartesi akşamı onunla son etkileşimimiz vardı, ama hiçbirimiz onunla birlikte gideceğini bilmiyorduk,” dedi Singh'in babasının altı ay önce güvenli bir şekilde işe gidip gelmek için bir araba verdiğini de sözlerine ekledi.